Cazare in Chilia Veche

 
 
 

Tipuri de cazare in Chilia Veche

Chilia Veche se afla pe malul bratului Chilia, in Delta Dunarii. Atestat documentar de mai bine de 2000 de ani si locuit, in prezent, de cateva mii de oameni, acest loc cu o istorie neintrerupta este gazda perfecta pentru turistul care doreste sa se reconecteze cu natura. Pentru orice calator, acest loc lacustru are de oferit nu doar peisaje care iti taie respiratia, ci si pensiuni si complexuri turistice care asigura un oarecare confort in mijlocul salbaticiei.

 

Optiuni variate pentru cazare si masa

Locuitorii din Chilia Veche – lipoveni, cum li se spune, sunt oameni primitori si mereu gata sa ajute atunci cand e nevoie. In oras si in imprejurimi se gasesc nenumarate locuri in care turistii pot gasi un pat imbietor si o masa traditionala delicioasa, indiferent de bugetul de care dispun. De la dormitul in casele acoperite cu stuf ale localnicilor si pana la o camera cu internet wireless la o pensiune Chilia Veche ofera oaspetilor sai o experienta autentica si completa a vietii in Delta.

 

Pensiune in Chilia Veche

Totusi, cea mai populara optiune pentru turistii care planuiesc sa viziteze zona de nord a Deltei o reprezinta cazarea intr-o pensiune in Chilia Veche. Pensiunile ofera conditii deosebite oaspetilor si au, adesea, numeroase activitati interesante si distractive pentru cei care le trec pragul. Intre pensiunile din Chilia Veche se remarca Limanul Resort, un loc incantator care combina intr-un mod autentic spiritul neimblanzit al Deltei cu un simt estetic deosebit. Limanul Resort isi reconecteaza oaspetii la natura si le atinge sufletele, in timp ce ofera rasfat si relaxare trupurilor.